follow Catalog firme » Sport agrement » Instrumente muzicale » Piane » Judetul BUCURESTI
  home     Piane   Judetul BUCURESTI

Piane Bucuresti

Obtineti cel mai bun pret pentru piane completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
piane din lemn (BUCURESTI, BUCURESTI)
Sc plandrux company srl (prin magazinul www.lumealuibubu.ro) importa si distribuie jucarii si jocuri educative, jucarii de lemn, puzzle, puzzle din lemn, jocuri interactive precum si jocuri de strategie. principala noastra activitate consta in comercializarea on-line de jucarii educative si jocuri pentru copii. ne-am propus, inca de la inceput, sa oferim jucarii si jocuri de calitate la preturi accesibile. va asteptam pe site-ul nostru..
0784 *** ***Click aici!
pian bucuresti (BUCURESTI, BUCURESTI)
Gradinita melba, este o gradinita particulara situata in bucuresti, sect.4, str. lanariei, nr.117, intr-o zona linistita-parcul carol-tineretului/sincai. predarea se face in limba germana si in limba engleza. baza materiala, bogata, moderna diversificata si adaptata pentru copii. personal calificat, invatatoare-educatoare, vorbitoare nativ de germana. rezultatele vorbesc de la sine, prin copii care in urma examenelor de admitere au intrat la scoala germana in..
0213 *** ***Click aici!
piane bucuresti (BUCURESTI SECTORUL 1, BUCURESTI)
Reparatii piane si pianine, reconditionari, restaurari, acordaj, reglaje, huse la comanda pentru pian. Servicii complete pentru pian sau pianina. Tehnician de piane si pianine cu studii de specialitate terminate in Marea Britanie / Londra. Pentru stabilirea pretului este necesara vizita in prealabil a instrumentului, apoi negocierea pieselor si calitatea acestora. (Evaluarea fizica a instrumentului) Preturile pentru piesele la comanda variaza in functie de..
0726 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie